Posredovanje u prometu nekretnina | agencija za nekretnine Bonus.hr

Posredovanje u prometu nekretnina


Posredovanje pri prodaji nekretnine
Agencija Bonus nekretnine d.o.o. posrednik je u procesu prodaje nekretnina. Naše dugogodišnje radno iskustvo jamči Vam da ćemo u najkraćem mogućem roku naći kupce za Vašu nekretninu.

Zašto baš Bonus?
Stojimo na raspolaganju kako bismo Vam olakšali proces kupoprodaje nekretnine. Nudimo Vam naše provjerene usluge kako biste na najjednostavniji, najbrži i najefikasniji način skinuli teret s vaših leđa.

Posredovanje pri kupnji nekretnine
Posredovanje u kupnji nekretnine za nas predstavlja veliko zadovoljstvo i izazov budući da nam pružate mogućnost sudjelovanja u vrlo važnom životnom koraku, a to je pronalazak i kupnja Vašeg idealnog doma.
Nakon što ste se odlučili na taj veliki korak, naši agenti pažljivo će saslušati Vaše želje i potrebe te u skladu s njima u najkraćem roku, krenuti u realizaciju.
Kupnja nekretnine složen je proces koji će Vam našim posredovanjem biti mnogo lakši nego što se čini na prvi pogled.

Posredovanje pri najmu/zakupu nekretnine
Ponekad je možda bolja opcija živjeti u iznajmljenom stanu ili kući nego se obvezati na jednu lokaciju gdje ćemo provesti ostatak života. U današnje vrijeme, takve situacije sve su češće.
Povećana mobilnost i užurbani život građana danas reflektira veću tendenciju potražnje za najmom stanova i kuća. Spremni smo ponuditi Vam najmove po najpovoljnijim cijenama! Imamo veliku ponudu u kojoj ćete zasigurno pronaći nešto za sebe.
Također, rado ćemo Vam sastaviti Ugovor o najmu, a ukoliko je potrebno radi zaštite najmodavca i najmoprimca, preporučamo i solemnizaciju kod javnog bilježnika.
Osim navedenog, aktivno tražimo i kontaktiramo potencijalne najmoprimce i zakupoprimce jer se iznimno trudimo da nekretnina nikada ne bude prazna.