O nama

Bonus nekretnine d.o.o. je jedna od vodećih agencija za posredovanje u prometu nekretnina u Hrvatskoj.

Ulični lokali u u Zagrebu u Petrinjskoj 22 i Maksimirskoj 36 te u Zadru u ulici Federica Grisogona 8, tri su lokacije gdje nas možete pronaći, tamo će Vas dočekati naša stručna ekipa, redom licencirani agenti preko kojih ćemo vam dati do znanja da su Bonus nekretnine ono što ste tražili.

Nudimo Vam široki spektar usluga, jer nam je cilj udovoljiti svim vašim potrebama vezanim uz nekretnine. U našem poslu surađujemo s brojnim odvjetnicima, javnim bilježnicima, poreznicima, bankama, arhitektima, građevinarima, geodetima, vještacima i ostalim stručnjacima vezanim uz našu struku.

U suradnji sa Zagrebačkom bankom i Prvom stambenom štedionicom osigurali smo Vam posebne uvjete kreditiranja za kupnju Vaše nekretnine.

Treća obiteljska generacija preuzima ovaj posao kojim se registrirano bavimo od od 03.03.2003. godine te stalnim usavršavanjem uvijek idemo korak naprijed.

Brojne osobe iz javnog i poslovnog svijeta te kompanije i ambasade naši su klijenti, ali nećemo Vam otkriti o kome se radi jer svakom od Vas jamčimo diskreciju, poslovne odnose gradimo na profesionalnosti i povjerenju.
Vaša privatnost nije naša stvar, osim ako vi to ne želite.


Osnovni podaci:

Naziv: Bonus nekretnine d.o.o.
Sjedište: Zagreb
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u Zagrebu 080453716
OIB: 98789818163
Transakcijski računi i nazivi banaka: HR3123600001101812918
Temeljni kapital: 25.800,00 kn
Članovi uprave: Filip Vukelić
Agencija za nekretnine