Posredovajne u prometu nekretnina | ovlaštena agencija za nekretnine

O nama


BONUS.HR – Najlakši put do novog doma

Nastavljamo tradiciju posredovanja u prometu nekretninama koju smo započeli 2003.g.
Kako bismo zadržali samo pozitivne utjecaje tradicije, kroz iskustvo, znanje i odgovornost, nastojimo biti inovativni, unaprjeđivati poslovanje i postavljati nove standarde u posredovanju.

Prvi smo u Hrvatskoj otvorili uličnu poslovnicu, prvi smo prezentirali nekretnine tehnologijom Virtualnih tura, prva smo agencija iz Hrvatske koja je postala član američke nacionalne udruge posrednika u prometu nekretnina REALTOR,  prvi smo… u mnogočemu…
Iako posredujemo u cijeloj Hrvatskoj, specijalizirani smo za Zagreb i Zagrebačku županiju te Zadar, Zadarsku županiju i otok Pag.
Naše poslovnice se nalaze u samom centru Zagreba (Petrinjska 22) i Zadra (Federica Grisogona 8 na Poluotoku).

Prodajete nekretninu i želite pronaći najboljeg kupca, prezentirati Vašu nekretninu na najbolji mogući način? Želite postići najbolju cijenu te biti mirni i sigurni u cijelom procesu prodaje?

Kupujete nekretninu i ne želite biti samo jedan od e-mailova za slanje newslettera, želite individualan pristup, realno prezentirane nekretnine? Želite transparentne pregovore oko cijene te biti mirni i sigurni u cijelom procesu kupnje?

Bonus nekretnine d.o.o. upisan je u Sudski registar i Registar posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori, potpisnik je Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina.

S nama ste uvijek u Bonusu!

Osnovni podaci:

Naziv: Bonus nekretnine d.o.o.
Sjedište: Petrinjska 22, Zagreb
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u Zagrebu 080453716
OIB: 98789818163
Transakcijski računi i nazivi banaka: HR3123600001101812918, Zagrebačka banka
Temeljni kapital: 25.800,00 kn
Članovi uprave: Filip Vukelić