GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE S IDEJNIM PROJEKTOM GORNJA| Bonus nekretnine | Bonus.hr

GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE S IDEJNIM PROJEKTOM - GORNJA DUBRAVA

prodaja Građevinsko zemljište

Dubrava, Dubrava

  • 1373m2

89.000 € 99.000 € 670.571 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 89.000 €
  • Cijena /m2 64,82 €

Opis nekretnine

PRODAJA - ZEMLJIŠTE S PROJEKTOM - GORNJA DUBRAVA

Prodajemo dva građevinska zemljišta s idejnim projektom površine ukupno 1373m2. 

 

Idejnim rješenjem za zgradu 1 se predlaže izgradnja stambene građevine sa 3 stambene jedinice na 3 stambene etaže (prizemlje + 1. kat + 2. uvučeni kat), u Vrbanići II odvojak, Zagreb.

Ovim rješenjem predviđena je nova parcelacija predmetnih čestica na dvije nove građevinske čestice i jednu izdvojenu česticu u sjeverozapadnom dijelu parcele, koja po GUP-u spada u Z - zaštitne zelene površine. Na novoformiranoj građevinskoj čestici koja se nalazi u sjevernom i zapadnom dijelu obuhvata planira se izgradnja stambene građevine. U blizini prolazi dalekovod, koridor kojeg djelomično prelazi preko zone obuhvata.

 

Idejnim rješenjem za zgradu 2 predlaže se izgradnja stambene građevine sa 3 stambene jedinice na 3 stambene etaže (prizemlje + 1. kat + 2. uvučeni kat) u Vrbanići II odvojak, Zagreb. 

Ovim rješenjem predviđena je nova parcelacija predmetnih čestica na dvije nove građevinske čestice i jednu izdvojenu česticu u sjeverozapadnom dijelu parcele, koja po GUP-u spada u Z - zaštitne zelene površine. Na novoformiranoj građevinskoj čestici koja se nalazi u jugoistočnom dijelu obuhvata planira se izgradnja stambene građevine. U blizini prolazi dalekovod, koridor kojeg djelomično prelazi preko zone obuhvata.

Zadnja građevinska čestica, okolo je zeleni pojas.

VRLO POVOLJNA CIJENA, DOSTUPNO ODMAH.

Bez tereta.

Idejni projekt moguće dobiti na uvid!

 

Kontakt: 0915539189

 

Bonus nekretnine d.o.o.

Petrinjska 22 - Zagreb

Maksimirska 36 - Zagreb

Federica Grisogona 8 - Zadar

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Lokacija